En continuant de naviguer sur ce site, vous acceptez les Conditions d'utilisation et la Politique de confidentialité qui y sont associés. Ce site utilise des cookies pour améliorer l'expérience utilisateur, pour des mesures d'audience et vous permettre de partager du contenu sur les réseaux sociaux. Vous pouvez consulter la Politique des cookies pour en savoir plus. Merci de cliquer sur le bouton pour donner votre consentement.
{{ ctx.nhits | number }} record

{{ ctx.nhits | number }} record

Active filters

No active filters

Filters

Belangrijkste incidenten en gevolgen voor de stiptheid

Lijst van incidenten die in de loop van de maand meer dan 1.000 minuten vertraging bij reizigerstreinen hebben veroorzaakt. In de dataset is ook opgenomen hoeveel minuten vertraging en hoeveel afgeschafte reizigerstreinen aan dit incident worden toegeschreven.  Het lijnnummer en de plaats van het incident zijn ook gegeven.

Nota bene : Als onafhankelijk infrastructuurbeheerder en beheerder van het treinverkeer zorgt Infrabel voor een analyse en een correcte toewijzing van de oorzaken van vertragingen. Het is daardoor soms mogelijk dat er nog heel lichte veranderingen in de cijfers kunnen zijn na deze analyse.

Dataset schema

JSON Schema

The following JSON object is a standardized description of your dataset's schema. More about JSON schema.