En continuant de naviguer sur ce site, vous acceptez les Conditions d'utilisation et la Politique de confidentialité qui y sont associés. Ce site utilise des cookies pour améliorer l'expérience utilisateur, pour des mesures d'audience et vous permettre de partager du contenu sur les réseaux sociaux. Vous pouvez consulter la Politique des cookies pour en savoir plus. Merci de cliquer sur le bouton pour donner votre consentement.
{{ ctx.nhits | number }} record

{{ ctx.nhits | number }} record

Active filters

No active filters

Filters

Kilometerpalen op het netwerk

Geografische positie van de kilometerpalen langs de sporen met het id en de naam van de paal zoals deze op het terrein is af te lezen. Kilometerpalen helpen treinbestuurders om zich te lokaliseren op een spoorlijn.

Deze data moeten gecombineerd worden met volgende data:

Belangrijke nota :

De gegevens worden beheerd in het Lambert72 (EPSG 31370) coördinatensysteem en geven de geografische positie van de kilometerpalen met een nauwkeurigheid van 10cm tot 1m, naargelang de locatie.
Om een kaartweergave op deze site mogelijk te maken, zijn deze gegevens omgezet naar WGS84. Dit veroorzaakt een klein verlies aan nauwkeurigheid.

In de tab "Exporteren" kunt u de gegevens met het Lambert72 (in GeoJSON) en met het WGS84 coördinatensysteem downloaden.

Dataset schema

JSON Schema

The following JSON object is a standardized description of your dataset's schema. More about JSON schema.