En continuant de naviguer sur ce site, vous acceptez les Conditions d'utilisation et la Politique de confidentialité qui y sont associés. Ce site utilise des cookies pour améliorer l'expérience utilisateur, pour des mesures d'audience et vous permettre de partager du contenu sur les réseaux sociaux. Vous pouvez consulter la Politique des cookies pour en savoir plus. Merci de cliquer sur le bouton pour donner votre consentement.
{{ ctx.nhits | number }} record

{{ ctx.nhits | number }} record

Active filters

No active filters

Filters

Lijnsecties

Segmentatie van het spoorwegnet volgens de eigenschappen van de infrastructuur en de exploitatiemogelijkheden. Deze lijst bevat de voorstelling en de technische eigenschappen van de lijndelen.

Belangrijke opmerking : deze gegevens moeten worden gekoppeld aan de dataset van de Operationele punten van het netwerk. Deze bevat de localisatie van de begin- en eindpunten van de lijnsegment

Deze gegevens zijn ook gepubliceerd in het Europees Spoorweginfrastructuurregister (RINF)

Deze gegevensreeks omvat voornamelijk de technische eigenschappen van de lijnsegmenten wat betreft spoorprofielen, elektrische installatie en geautoriseerd type spoorverkeer. De gebruikte codes zijn opgenomen en worden toegelicht in de volgende referentiedocumenten:

  • Afkortingen van het BVT. Het Boek van de Treindienst maakt deel uit van de Netverklaring, dat kan worden geraadpleegd op onze corporate website.
  • De norm NBN EN 15273-3 legt onder andere de Belgische en interoperabele minimale spoorprofielen uit.
  • De Technical Specifications for Interoperability in verband met de INFrastrcuture subsystem (TSI INF) bevat de technische specificaties die nodig zijn voor de ontwikkeling van een interoperabel Europees spoorwegsysteem. In de INF TSI Application Guide worden de codes toegelicht die in deze dataset voor goederen- en reizigersverkeer worden gebruikt.
  • De codes C400,C70,P400 en P70 verwijzen naar de codes in UIC 596-6 voor de codering van intermodale vervoerseenheden in gecombineerd vervoer, gecombineerdvervoerlijnen en wagons.

Dataset schema

JSON Schema

The following JSON object is a standardized description of your dataset's schema. More about JSON schema.