En continuant de naviguer sur ce site, vous acceptez les Conditions d'utilisation et la Politique de confidentialité qui y sont associés. Ce site utilise des cookies pour améliorer l'expérience utilisateur, pour des mesures d'audience et vous permettre de partager du contenu sur les réseaux sociaux. Vous pouvez consulter la Politique des cookies pour en savoir plus. Merci de cliquer sur le bouton pour donner votre consentement.
{{ ctx.nhits | number }} record

{{ ctx.nhits | number }} record

Active filters

No active filters

Filters

Nationale gepondereerde stiptheid per maand

Dit gepondereerd percentage houdt rekening met het aantal reizigers aan boord van de treinen: de vertraging van een volle trein in de spits weegt bijvoorbeeld zwaarder door dan die van een minder volle trein in de daluren.

Het stiptheidspercentage geeft aan hoeveel procent van alle binnenlandse treinen, over een periode van een maand, met een vertraging van maximaal 5 minuten en 59 seconden aangekomen zijn in hun eindbestemmingsstation. Voor de treinen die door de Brusselse Noord-Zuid verbinding rijden, geldt de aankomst in het eerste station van de verbinding dat zij op hun reisweg aandoen.

Dataset schema

JSON Schema

The following JSON object is a standardized description of your dataset's schema. More about JSON schema.