En continuant de naviguer sur ce site, vous acceptez les Conditions d'utilisation et la Politique de confidentialité qui y sont associés. Ce site utilise des cookies pour améliorer l'expérience utilisateur, pour des mesures d'audience et vous permettre de partager du contenu sur les réseaux sociaux. Vous pouvez consulter la Politique des cookies pour en savoir plus. Merci de cliquer sur le bouton pour donner votre consentement.
{{ ctx.nhits | number }} record

{{ ctx.nhits | number }} record

Active filters

No active filters

Filters

Toewijzing vertraging per maand

Maandelijkse gegevens van de incidenten (minuten vertraging van reizigerstreinen) op het Infrabel-netwerk, opgedeeld per verantwoordelijke. 

Verschillende actoren spelen een rol bij de stiptheid van de treinen. Het gaat voornamelijk om de spoornetbeheerder (Infrabel), de operatoren (zoals NMBS) en derden.

Als onafhankelijk infrastructuurbeheerder en beheerder van het treinverkeer zorgt Infrabel voor een correcte toewijzing van de oorzaken van vertragingen. Indien een partij het niet eens is met de toegewezen verantwoordelijkheid, dan wordt de daartoe opgerichte neutrale bemiddelingsdienst van Infrabel ingeschakeld.

Het is daardoor soms mogelijk dat er nog heel lichte veranderingen in de cijfers kunnen zijn na de toewijzingen.

Dataset schema

JSON Schema

The following JSON object is a standardized description of your dataset's schema. More about JSON schema.